RTGB voor BOA’s

Specifieke RTGB training voor professioneel opgeleide en bevoegde ambtenaren: BOA I t/m V

RTGB voor BOA’s

Deze specifieke RTGB training is alleen bedoeld voor professioneel opgeleide en bevoegde ambtenaren: BOA I t/m V. De buitengewoon opsporingsambtenaar neemt vandaag de dag steeds meer taken van de politie over. En ook de rol van BOA’s bij strafrechtelijke handhaving wordt steeds groter. Tijdens de RTGB training voor BOA’s leiden wij je op zodat je voldoet aan de theoretische- en praktische eisen die gesteld zijn aan het gebruik van handboeien, wapenstok en pepperspray. Zoals vastgelegd in de Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar.

Deze training bestaat uit minimaal drie trainingsdagen met AZV en GB. De cursus bereidt je voor op het landelijk erkende examen vanuit de Politieacademie. Na de cursus zijn medewerkers zeker ook vaardiger in het omgaan met fysieke agressie en proportioneel en subsidiair toepassen van geweld en, indien van toepassing, geweldsmiddelen. De toets is er om vast te stellen dat de BOA voldoet aan de eisen die de Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon opsporingsambtenaar en ambtenaren van bijzondere opsporingsdiensten stelt met betrekking tot de uitoefening van de geweldsbevoegdheid.

Onderscheidend bij React Advies & Training is de inzet van een senior trainer, IBT-docent, mede-ontwikkelaar van de nieuwe landelijke AZV-toets en oud-examinator leerlijn gevaarsbeheersing van de Politieacademie met ruime ervaring bij diverse gemeentes. De intake voor de training RTGB vindt plaats op locatie.

Optioneel is de integratie van bijvoorbeeld BHV, EHBO, agressietraining, benaderingstechniek, culturen & agressie in het opleidingstraject.

  • Wetgeving: politiewet en ambtsinstructie.
  • Aanhoudings- en zelfverdedigingsvaardigheden (AZV) conform toetsing.
  • Proefexamen met online ruim voldoende toetsvragen.
  • Proefexamen Geweldsbeheersing (GB) met online ruim voldoende toetsvragen.
  • Inclusief examen via de Politieacademie (volledig voor jou verzorgd).
  • Inclusief het erkende landelijke examen via de Politieacademie (volledig voor jou verzorgd).

Handhavers, parkeerbeheer, BOA's I t/m V

Op aanvraag

5

15

Incompany of op onze trainingslocatie in Nederland

CRKBO, V&V. Op aanvraag ook leraarregister

Op basis van offerte, vrij van BTW

Optioneel

Optioneel

In goed overleg met de opdrachtgever