React Advies & Training

Specialist voor professionele aanpak van verbale en fysieke agressie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

Personal training weerbaarheid, agressie en algemene veiligheid

Wil je je weerbaarder voelen op de werkvloer of beter kunnen omgaan met agressie? React Advies & Training geeft voor medewerkers professionele personal training op gebied van weerbaarheid, agressie en algemene veiligheid. Samen met jouw persoonlijke coach maak je jouw eigen plan en geef je jouw training vorm. Een uitgebreide intake is uiteraard standaard. Wij bieden personal training ook aan in België.

Samen met jouw persoonlijke coach maak je jouw eigen plan. Een uitgebreide intake is uiteraard standaard bij dit traject. Je volgt de trainingen op een locatie en tijdstip naar keuze. Je krijgt een persoonlijk programma dat is afgestemd op de behoeftes die jij hebt in je dagelijkse werkpraktijk. Deze trajecten zijn individueel en coaching gebeurt door specialisten. Uiteraard is deze training vertrouwelijk.

 1. Individuele zelfverdediging
 2. Persoonlijke weerbaarheid
 3. Eigen veiligheid
 4. Zelfbescherming
 5. Ernstige stalking
 6. Persoonsbeveiliging
 7. Assertiviteit
 8. Traumaverwerking

Deze inhoud dient als voorbeeld, de inhoud van het uiteindelijke traject is afhankelijk van jouw wensen op het gebied van weerbaarheid, omgaan met agressie en algemene veiligheid.

 • Vergroten van de individuele weerbaarheid.
 • Kunnen omgaan met agressie.
 • Bevorderen van de algemene veiligheid.

Iedereen die beroepsmatig met het onderwerp te maken heeft en zichzelf nog individueel wil verbeteren. Het personal training traject Weerbaarheid, agressie en algemene veiligheid is ook geschikt voor mensen die bijvoorbeeld door een specifieke opleidingsvraag niet kunnen deelnemen aan reguliere trainingen. Ook bijvoorbeeld mantelzorgers, evenement-medewerkers of individuen die weerbaarder willen worden kunnen de training volgen. De trainers van React hebben ruime ervaring met personal training in verschillende sectoren. Hierbij kun je denken aan de fysieke beheersing bij patiënten, penitentiair optreden bij gedetineerden, politioneel handelen bij een agressieve verdachte, proportioneel optreden voor portiers en zelfbescherming tijdens het werk voor diverse beroepsgroepen.

Deelnemers kunnen samen met de trainer / coach de bijeenkomsten in hun eigen agenda inplannen. Voor elk niveau altijd op basis van een persoonlijk voorstel.

1

1

Incompany of op onze trainingslocatie in Nederland

CRKBO, V&V. Op aanvraag ook leraarregister.

Op basis van offerte

Optioneel

Optioneel

In overleg met de trainer / coach