React Advies & Training

Specialist voor professionele aanpak van verbale en fysieke agressie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

Trainingen

Op een goede manier omgaan met agressie is een vaardigheid die op sommige momenten van levensbelang kan zijn. Want hoe reageer je als iemand agressief is naar jou of je collega’s? Hoe leer je om zelf weerbaarder te zijn? En waar leer je om bijvoorbeeld de media op een professionele manier te woord te staan na een incident op de werkvloer? Onze praktijkgerichte trainingen op het gebied van verbale en/of fysieke agressiehantering of het verhogen van mentale weerbaarheid leren je omgaan met agressief gedrag en bieden je handvatten om hier op een juiste manier op te reageren. Of het nou om agressie op de werkvloer, in een winkel, op straat of thuis gaat. Bekijk ons ruime aanbod aan agressietrainingen en ontdek of een training omgaan met agressie iets voor jou is.

Op maat gemaakte trainingen

Naast ons reguliere trainingsaanbod, kunnen we ook op maat gemaakte trainingen voor vrijwel alle sectoren verzorgen. Dat kan op onze trainingslocatie, maar uiteraard ook incompany. Met een training op maat, zorg je als organisatie dat het traject helemaal is toegespitst op de situatie waar medewerkers op de werkvloer mee te maken krijgen. Juist die herkenbaarheid zorgt ervoor dat het makkelijker is om het aangeleerde in de praktijk toe te passen.

Agressietraini​ng voor bedrijven en particulieren

React Advies & Training is jouw partner in sociale veiligheid. We geven verschillende vormen van agressietraining, zowel voor het bedrijfsleven als voor particulieren. Daarbij vinden we het belangrijk om zo veel mogelijk tegemoet te komen in de wensen die jij voor je team of voor jezelf hebt. Onze trainingen zijn daarom altijd toegespitst op een herkenbare situatie.

Onze werkwijze bij trainingen

React Advies & Training heeft een jarenlange ervaring met het geven van agressietrainingen, weerbaarheidstrainingen en Train-the-Traineropleidingen en werkt uitsluitend met ervaren docenten. Onze trainingen sluiten aan bij het landelijke beleid en worden altijd toegespitst op de branche waarin jij werkt. Een uitgebreide intake is onderdeel van onze service. Hierin bespreken we de wensen en verwachtingen en hoe we de training zo veel mogelijk kunnen aansluiten op de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Een veilige leeromgeving

In alle trainingen die we geven, zorgen we voor een veilige omgeving. Dit doen we omdat we geloven dat alleen confronteren met agressie, gevaar en stress vaak juist een negatief effect heeft op het leerresultaat. Door een veilige, gestructureerde onderwijsomgeving te creëren, zorgen we voor een groter leerrendement bij jou als cursist.Trainingen