Ons team

Maak kennis met onze trainers, adviseurs en trainingsacteurs

Omgaan met je eigen agressieve gedrag is soms erg moeilijk. Op een effectieve manier leren omgaan met boosheid, woede en agressieve impulsen staat bij agressieregulatie centraal. React Advies & Training biedt training en coaching op gebied van impulscontrole. Zo bieden wij gerichte handvatten en interventies voor professionals die werken met kinderen, jongeren of volwassenen met een agressieproblematiek. Wij kunnen echter ook direct aan de doelgroep training en/of coaching verzorgen waarbij men leert te gaan met de eigen agressie. Een agressieregulatietraining (ART) bevat verschillende aspecten, zoals sociale vaardigheden ontwikkelen en impulscontrole & moreel redeneren aanleren. Daarnaast is mentale en emotionele weerbaarheid ook altijd een belangrijk onderdeel van een agressieregulatietraining.

React Advies & Training heeft een breed aanbod aan agressieregulatietrainingen voor verschillende doelgroepen. Een jongere die behoefte heeft aan agressieregulatie heeft tenslotte heel andere wensen dan een kind of juist een volwassene. Naast het reguliere aanbod op onze website kan je, als je op zoek bent naar een training of coaching op maat op het gebied van agressieregulatie, ook altijd contact met ons opnemen .
 

Onze werkwijze bij een agressieregulatietraining

De inhoud van een agressieregulatietraining (ART) of ART coaching wordt zoveel mogelijk toegespitst op de deelnemer(s). Bepaalde onderdelen als zelfcontrole, woedebeheersing, omgaan met boosheid en impulscontrole krijgen altijd een plek in onze agressieregulatietraining. React Advies & Training heeft een jarenlange ervaring met agressieregulatie en werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde docenten. Onze trainingen en/of coaching worden altijd toegespitst op jou als persoon en (indien nodig) de branche waarin je werkt. Een uitgebreide intake is onderdeel van onze ART. Hierin bespreken we de wensen en verwachtingen en hoe we de training of coaching zo veel mogelijk kunnen laten aansluiten op de specifieke behoefte.
 

Een veilige leeromgeving

In onze agressieregulatietraining zorgen we voor een veilige leeromgeving. Dit doen wij omdat we geloven dat alleen confronteren (met gebreken en valkuilen) juist een negatief effect heeft op het leerresultaat van een jongere of volwassene met agressieproblematiek. Door vertrouwen te creëren en een veilige, gestructureerde leeromgeving te bieden, verhogen wij het leerrendement.

Arjan de Wolf Partner, adviseur, gedragswetenschapper
Chris Bergman Agressietrainer, trainer weerbaarheid, trainingsacteur
Daniël Snijders Blok Trainer, stagebegeleider
Dennis Lansu Trainer / acteur
Docent anoniem Senior trainer, docent gevaarsbeheersing, heimelijk werken, adviseur overheid
Drs.Jan Sleijfer Partner & Trainer
Erik Hein Partner, senior trainer, coach, adviseur
Florieke Stofmeel Trainer kindermishandeling/huiselijk geweld
Gilbert Themen Trainer, coach, opleider
Jan Geerling Trainer / acteur
Jelka de Jong Trainer / acteur
Kirsten Poll Trainer & acteur
Lucia Looijestijn Trainer, coach, adviseur
Mark van Dieren Directeur, coach en trainer
Peter Velseboer Trainer, (beleids)adviseur, consultant
Remy Reeders Trainer & acteur
Ruben Assmann Trainer / acteur
Ton Olijve Bureau- & relatiemanager