Ons team

Maak kennis met onze trainers, adviseurs en trainingsacteurs

Naast de trainingen op locatie (incompany of open trainingen), kun je bij React Advies & Training ook terecht voor online trainingen, of een combinatie van online en op locatie (hybride trainingsvorm). Om de kwaliteit van onze online of hybride trainingen net zo hoog te houden als onze trainingen op locatie, hanteren wij drie uitgangspunten: 

1. Sociaal-emotionele verbinding met de leeromgeving

Het sociaal-emotionele welzijn van de deelnemer is ongeacht de onderwijsvorm een basisvoorwaarde voor effectief leren. Hierbij stellen wij dat wanneer de trainer tijdens hybride onderwijs enkel de webcam op het digibord of zichzelf richt, een training tekort schiet (Bloom & Maslov). React werkt daarom met de emotiemeter (van 0-10) methode. Ook online pleiten wij voor interactief lesgeven. Hiermee stimuleren wij aan het gevoel van inclusie (betrokkenheid) in een minder gecontroleerde setting, met deelnemers op afstand én in het leslokaal.

2. Betekenisvol onderwijs

Het tweede uitgangspunt van hybride onderwijs is het geven van betekenisvolle inhoud en instructie. Met betekenisvol leren biedt de trainer inhoud aan die een werkgerelateerde én persoonlijke meerwaarde heeft voor deelnemers. Wij doen dit door de belevingswereld van de deelnemer centraal te stellen, door in te zetten op ervaringsgerichte activiteiten en door deelnemers de ruimte te geven om te reflecteren op de lesstof. Op deze manier verhoog je de intrinsieke motivatie die de deelnemers van pas komt om te kunnen leren in een traditionele, maar zeker ook hybride leeromgeving. Betekenisvol hybride onderwijs kun je op allerlei verschillende manieren vormgeven.

Online kunnen deelnemers minder lang actief achter het scherm zitten. Daarom werken we vaak in blokken van maximaal twee uur achter het beeldscherm. Deels trainen we plenair achter het scherm, deels met thuiswerk. Hierin gaat de deelnemers zelfstandig offline aan de slag met opdrachten n.a.v. zorgvuldig samengesteld materiaal. Wij gebruiken bijvoorbeeld zelfgemaakte video’s, podcasts, pdf(teksten) en leerchuncks. Het materiaal dat wij gebruiken tijdens de training is ook na de training beschikbaar op ons online leerplatform. Voor optimale borging van het geleerde. Tijdens de plenaire online blokken worden deze opdrachten nabesproken, wordt er middels interactie (via o.a. breakoutrooms) verder op ingegaan. React zorgt dat de deelnemers realtime samenwerken en worden ondergedompeld in een digitale, betekenisvolle en dopamine opwekkende leerervaring (immersive learning).

3. Evaluatie en reflectie

Het derde uitgangspunt betreft evaluatie en reflectie. Door hierop in te zetten versterken wij nogmaals opnieuw het sociaal-emotioneel welzijn van de deelnemer én de opzet van betekenisvol onderwijs. De deelnemers evalueren niet alleen op inhoud, maar reflecteren ook op de relatie tussen het thema (agressie) en zichzelf.

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze uitgangspunten en hoe ze bij onze trainingen vorm krijgen? Neem contact met ons op via +31(06) 47000675 (directeur Mark van Dieren), +31(0) 6 28134369 (bureaumanager Ton Olijve) of stuur een e-mail naar info@agressiemanagement.nl

Momenteel zijn online en/of hybride trainingen mogelijk bij de volgende trainingen:

In overleg kunnen ook andere trainingstrajecten online of in hybride vorm gevolgd worden.

Chris Bergman Senior trainer / Overvalspecialist / Trainingsacteur
Daniël Snijders Blok Trainer / Stagebegeleider
Dennis Lansu Trainer / trainingsacteur
Docent anoniem Senior trainer / Specialist heimelijk werken / Adviseur overheid
Drs. Arjan de Wolf Partner / Adviseur / Senior trainer / Gedragswetenschapper
Drs. Caroline Bech Trainingsactrice
Drs. Erik Hein Partner / Senior trainer / Coach / Adviseur
Drs. Jan Sleijfer Partner / Senior trainer / Adviseur
Drs. Ruben Assmann Senior trainer / Trainingsacteur
Florieke Stofmeel Trainer kindermishandeling / huiselijk geweld
Frans Krom Senior trainingsacteur
Gilbert Themen Senior trainer / Agressieregulatietrainer / Opleider
Jan Geerling Trainer / trainingsacteur / Social Media Coach
Jerry Smit Senior trainer / Coach / Samenwerkingspartner
Mark van Dieren Directeur / Senior trainer / Agressiecoach
Peter Velseboer Senior trainer / Adviseur / Consultant / Coach
Remy Reeders Senior trainer / Trainingsacteur
Sandra Ariëns-Moes Trainer / Trainingsacteur
Serge Mensink Trainer / Trainingsacteur
Sharon van Wageningen Trainingsacteur
Ton Olijve Bureau- & relatiemanager