Ons team

Maak kennis met onze trainers, adviseurs en trainingsacteurs

React Advies & Training beschikt over een uitgebreid team met uiteenlopende vaardigheden. Hierdoor kunnen we voor iedere branche en elke organisatie een perfect passende, op maat gemaakte training of seminar verzorgen. Onze trainers, trainingsacteurs en coaches vullen elkaar aan en hebben als gemeenschappelijke kwaliteit dat het belang van de deelnemer en de opdrachtgever altijd voorop staan. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze trainers naar elkaar luisteren, elkaar steunen, aanvullen en respecteren.

Trainers
De trainers die werken voor React Advies & Training zijn allemaal goed opgeleide, ervaren trainers, al dan niet met een specialisatie in een bepaalde branche. Twee keer per jaar (of meer, als de situatie daarom vraagt), houden we een intervisie met onze trainers. Tijdens deze sessies bespreken we de problemen waar onze trainers tegenaan lopen. Omdat we allemaal over andere kwaliteiten beschikken, kunnen we als collectief een individuele trainer helpen op de plek waar hij/zij het nodig heeft.

Tijdens de intervisies nodigen we ook regelmatig andere toptrainers uit om hun kennis, kunde en vaardigheden met ons te delen. Zo blijven we leren en onszelf ontwikkelen.

Trainingsacteurs
De trainingsacteurs waar wij mee werken in onze trainingen, hebben allemaal een opleiding gevolgd tot professioneel trainingsacteur. Ze zijn allemaal in staat om in te spelen op het leerproces van de deelnemers en hebben bovendien ruime ervaring met praktisch ingestelde, mbo, hbo of wo-opgeleide deelnemers.

Onze trainingsacteurs krijgen voorafgaand aan een training een klantbijeenkomst. Tijdens zo’n sessie laten we de acteurs kennismaken met de branche van de klant en de specifieke problemen waar ze tegenaan lopen. Zo zorgen we dat een acteur voorafgaand aan de training de interne procedures en de gebruikelijke terminologie beheerst en in kan zetten tijdens de training.


Backoffice
Bij onze backoffice kun je terecht met al je vragen over de inhoud van een training, het offertetraject, ons extranet etc.

 

Een overzicht van ons team met partners, trainers, adviseurs en trainin​gsacteurs

 

Arjan de Wolf Partner, adviseur, gedragswetenschapper
Chris Bergman Agressietrainer, trainer weerbaarheid, trainingsacteur
Daniël Snijders Blok Trainer, stagebegeleider
Dennis Lansu Trainer / acteur
Docent anoniem Senior trainer, docent gevaarsbeheersing, heimelijk werken, adviseur overheid
Drs.Jan Sleijfer Partner & Trainer
Erik Hein Partner, senior trainer, coach, adviseur
Florieke Stofmeel Trainer kindermishandeling/huiselijk geweld
Gilbert Themen Trainer, coach, opleider
Jan Geerling Trainer / acteur
Jelka de Jong Trainer / acteur
Jerry Smit Trainer en samenwerkingspartner
Mark van Dieren Directeur, coach en trainer
Peter Velseboer Trainer, (beleids)adviseur, consultant
Remy Reeders Trainer & acteur
Ruben Assmann Trainer / acteur
Ton Olijve Bureau- & relatiemanager