React Advies & Training

Specialist voor professionele aanpak van verbale en fysieke agressie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

Wereldwijd bekend kledingmerk kiest React in het kader van sociale veiligheid

24 mar 2015

Wij trainen ook retailbedrijven op gebied van sociale veiligheid. Vandaag preventief aanbod met wereldwijd bekend kledingmerk overeengekomen

(zie ons aanbod bij MKB >>detailhandel)

 

Als MKB'er of werkzaam bij een grotere dienstverleners krijg je in toenemende mate te maken met agressief gedrag of incidenten. Van overvallen tot aan kleine winkeldiefstallen of bedreigende taal, agressief gedrag naar jouw als ondernemer of als werknemer binnen de sector. React Advies & Training heeft als agressiespecialist voor de betrokken doelgroepen bedrijfsspecifieke trainingen op gebied van sociale veiligheid ontwikkeld. In de jaren dat wij in deze branche werken hebben wij hierdoor een behoorlijke expertise opgebouwd. Daarnaast hebben wij inzicht en kennis van de specifieke eisen die aan de ondernemers en werknemers in deze sector op dit terrein worden gesteld.

Met onze trainingen werken wij aan mentale en fysieke weerbaarheid. De trainingen zijn interactief en geënt op de specifieke casuïstiek uit de branche. Het is belangrijk om weten wat je moet doen om situaties niet te laten escaleren. De eigen veiligheid staat hierbij voorop! Verbale en mentale weerbaarheid, het oefenen van praktijksituaties en het krijgen van duidelijke handvatten geven een boost aan het zelfvertrouwen. Tevens verhogen deze tools onmiddellijk de arbeidsvreugde én productiviteit van de werknemer tijdens zijn werk. 

« Terug