React Advies & Training

Specialist voor professionele aanpak van verbale en fysieke agressie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

Slachtoffer zinloos geweld roept dader op zich te melden

15 dec 2014


Gepubliceerd: 15 dec 2014 14:59 Laatste update: 15 dec 2014 15:07 Algemeen


Thomas Arendsen uit Enschede doet een oproep aan degene die hem dit weekend heeft mishandeld: "Ik hoop dat je ook zo stoer bent om jezelf toonbaar te maken."


Arendsen liep met zijn vriend om vier uur 's nachts over straat toen hij aangevallen werd. "Rond vier uur 's nachts ben ik op de Klokkenplas achter Café Rocks tegen de grond geslagen en daarna in mijn gezicht getrapt. De dader heeft ons aangevallen vanuit het niets en is meteen weggerend", aldus Arendsen tegenover RTV Oost.

 

Zelf kan hij amper herinneren wat er is gebeurd. Na zijn mishandeling is Thomas naar de huisartsenpost gegaan. Hij had een lichte hersenschudding en kneuzingen en schaafwonden in zijn gezicht. Thomas heeft geen idee waarom hij aangevallen werd na het uitgaan.

 

Nu probeert hij met een oproep inclusief foto van zijn gezicht via Facebook de dader te vinden.  "Bedankt meneer die mij gisteravond knock-out heeft geslagen. Ik ben niet blij met dit soort praktijken. Jij bent degene die zorgt dat we allemaal een hekel aan elkaar krijgen. Ik hoop dat je ook zo stoer bent om jezelf toonbaar te maken." De oproep is inmiddels meer dan 500 keer gedeeld.  

« Terug