React Advies & Training

Specialist voor professionele aanpak van verbale en fysieke agressie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

React traint medewerkers UBR

22 feb 2018

React Advies &Training traint de komende vier jaar 140 medewerkers van het UBR, de Uitvoeringsdienst Rijksoverheid. Onder andere medewerkers vervoer, administratief medewerkers en operationeel managers zullen de komende jaren getraind worden door de trainers van React. In 2016 trainden we al groepen medewerkers van het UBR en nu volgt dus een langdurige en uitgebreidere samenwerking.


Medewerkers van de UBR hebben regelmatig contact met burgers. Ze bezorgen bijvoorbeeld (gerechtelijke) brieven of documenten aan huis of hebben te maken met burgers die documenten komen ophalen op een regiolocatie. Het risico op verbaal of fysiek agressief gedrag is zeker aanwezig. Iets waar het UBR zich van bewust is. Daarom heeft de Uitvoeringsdienst Rijksoverheid gekozen voor een langdurig traject waarin de medewerkers gerechtelijke brieven en medewerkers koerier & transport worden getraind in weerbaarheid. Hieronder vallen voornamelijk chauffeurs, een aantal administratieve krachten en operationeel managers die betrokken zijn bij het bezorgen van juridische stukken bij burgers en bedrijven.


Training op ​maat voor ​het UBR

Tijdens de trainingen leren de deelnemers onder andere hoe ze kunnen omgaan met negatief gedrag van burgers en hoe ze de interne en externe stress de baas kunnen blijven. De trainingen die medewerkers van de UBR volgen zijn op maat gemaakt zodat ze perfect aansluiten bij de situaties waar medewerkers op de werkvloer mee te maken krijgen.

 

140 medewerkers van het UBR worden de komende jaren door React Advies & Training getraind om weerbaarder te zijn tijdens hun werkzaamheden voor de Post- en Koeriersdienst van de Rijksoverheid. 

« Terug