React Advies & Training

Specialist voor professionele aanpak van verbale en fysieke agressie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

Onderwijssubsidies

28 feb 2014

Over Onderwijs Subsidies

 

Wie?
OnderwijsSubsidies.nl is een initiatief van de Vereniging Bijzondere Scholen (VBS) en de vereniging van onderwijsadviesbureaus EDventure.

Wat?
Met OnderwijsSubsidies.nl Onderwijs is het eenvoudig om voor uw school relevante subsidies te vinden, krijgt u aan de hand van een persoonlijk profiel een attendering bij een interessante subsidie en de site helpt u ook herinneren als een deadline nadert. Kortom, een onmisbaar hulpmiddel als u gebruik wilt maken van de verschillende subsidiemogelijkheden.

Waarom?
In de wirwar van onderwijssubsidies is moeilijk een weg te vinden. Veel partijen bieden subsidies aan, maar deze zijn vaak niet of te laat bekend bij de partijen die direct met het onderwijs zelf te maken hebben. OnderwijsSubsidies.nl wil hier verandering in aanbrengen, zodat u op tijd kennnis heeft van voor u relevante subsidies. Maar ook dat u met behulp van experts bij VBS, EDventure of een onderwijsadviesbureau, adequater en/of op tijd een aanvraag kunt indienen. Direct een vraag stellen aan één van deze experts is binnen het systeem ook mogelijk. Zelfs een check van uw ingevulde documenten kunnen wij voor u (tegen betaling) verzorgen.

Hoe?
Gebruik maken van OnderwijsSubsidies.nl is heel eenvoudig. Log in met uw gegevens en de site spreekt voor zich. Heeft u een vraag? Dan stelt u deze en helpen wij u verder. Bent u lid van EDventure, dan heeft u toegang met de door EDventure verstrekte inlognaam en wachtwoord. Bent u lid van de VBS dan heeft u via VBS uw wachtwoord ontvangen. Bent u geen lid van één van beide organisaties? Dan kunt u contat opnemen met de innovatieadviseur van de VBS of uw regionale onderwijsadviesbureau om te kijken wat zij voor u kunnen betekenen.

Hoeveel?
OnderwijsSubsidies.nl is voor leden van de VBS en EDventure geheel gratis. Wij zijn blij u dit te kunnen aanbieden en hopen dat u in de toekomst veel meer gebruik kunt gaan maken van de extra geldstromen die beschikbaar zijn voor het onderwijs. Graag horen wij natuurlijk ook van u de succesverhalen. Wat heeft u met uw subsidie bereikt?

Meer informatie?
Dan kunt u contact opnemen met Marco Matthijsen via , innovatieadviseur van de VBS. 

« Terug