React Advies & Training

Specialist voor professionele aanpak van verbale en fysieke agressie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

Dinsdag 3 februari Open 1 daagse training ‘Omgaan met agressie en (mentale) weerbaarheid’

02 okt 2014

https://www.agressiemanagement.nl/open-trainingen/

 

Training - Eéndaagse open training Omgaan met agressie

In diverse beroepen blijven medewerkers niet gespaard van klanten of personen die zich onbeschoft of zelfs agressief gedragen. Dit kan een directe RELATIE hebben tot de arbeidsvreugde. Niet zelden leiden deze situaties tot ziekteverzuim. Inzicht in het ontstaan van conflicten en de wijze waarop deze te voorkomen zijn, levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn van uw medewerkers. In een compacte praktische training leren medewerkers vaardigheden, die hen in staat stelt te leren omgaan met ongewenst gedrag.De training staat open voor mensen uit alle branches en is een basis voor het kunnen omgaan met agressie.


 

Doel:
Inzicht en kennis van het omgaan met agressie
Kennis van de vier soorten agressie (frustratie, instrumenteel, willekeurig en witteboorden)
Oefenen van algemene en eigen casuïstiek met behulp van een trainingsacteur
Meer zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid opdoen
Kennis van onze ABCD methodiek (gericht op verbale, de-escalerende vaardigheden)
Ondersteunen van anderen in geval van agressie (nazorg en opvang) indien gewenst


Werkwijze:Voor het oefenen van gesprek- en houdingsvaardigheden wordt een professionele trainingsacteur ingezet. De training is gebaseerd op een realistische en een ruimschoots beproefde methode. Onze docenten hanteren meerdere leerstijlen in een training. Het beheersen van verbale en/of fysieke vaardigheden vergroot het zelfvertrouwen. Hierdoor ben je mentaal sterker en neemt de kans toe dat je in bedreigende, stressvolle situaties de rust kan bewaren en aangeleerde (de-escalatie) technieken kunt toepassen. Videoanalyse kan indien gewenst een onderdeel van de training zijn.


Voor wie:Voor mensen die een start willen maken in het verkrijgen van inzicht en vaardigheden inzake agressiehantering. Aanmelden kan telefonisch 06-28134369 of via een mail naar info@agressiemanagement.nl. Je kan ook een aanvraagformulier insturen onder Open TRAININGEN en de keuze maken voor de open trainingen. Wij nemen dan contact met u op om de inschrijving te bevestigen.


Duur:1 dag van 9.30 uur tot 16.30 uur inclusief lesmateriaal en luncharrangement


Minimaal aantal personen:5 
Maximaal aantal personen:12


Locatie:Op een prachtige locatie centraal in Nederland, goed bereikbaar met openbaar vervoer.


Erkenning:De deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.


Uw investering:Vanaf 189,-- euro p.p., inclusief LUNCH, lesmateriaal en voorbereidende huiswerkvragen. Vrijgesteld van BTW, facturatie voorafgaande aan de training


Terugkomsessie:Optioneel
Verblijfskosten:Nee


Beschikbare data:dinsdag 9 december 2014 dinsdag 3 februari 2015 donderdag 19 maart 2015 dinsdag 21 april 2015 donderdag 7 mei 2015 maandag 8 juni 2015 Data najaar 2015 weten, bel dan even met ons kantoor in Amstelveen.React Advies & Training

 

« Terug