React Advies & Training

Specialist voor professionele aanpak van verbale en fysieke agressie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

Agressieve drugsgebruiker zet boel op stelten

10 feb 2015

De politie heeft een automobilist opgepakt die met drank en drugs op een ongeluk veroorzaakte en daarna helemaal door het lint ging. Hij verwondde daarbij twee agenten.

 

De 31-jarige man uit Maassluis reed op de Vaanweg in Rotterdam toen hij op de auto van een 31-jarige Rotterdamse botste. De man werd daarna zo agressief dat de vrouw een medewerker van de Wegenwacht vroeg om mee te rijden naar een tankstation in de buurt om het ongeluk af te handelen.

Bij het tankstation ging de man zo door het lint dat de politie werd gebeld. Agenten wilden de man fouilleren, maar op het moment dat één van hen in de buurt kwam, kreeg hij een elleboogstoot in zijn nek van de agressieve bestuurder.

 

De politie en de man raakten verzeild in een worsteling en de man probeerde het vuurwapen van de agenten af te pakken. Zelfs met het gebruik van pepperspray en geweld kregen de politiemensen de man niet onder controle. Ondertussen raakten twee agenten ook nog gewond aan hun handen en gezicht.

 

Dankzij de hulp van een paar extra agenten kon de man alsnog worden meegenomen naar het bureau. Tijdens het verhoor gaf de man toe dat hij drank en drugs op had. Hij zei zich niets van de vechtpartij van de politie te kunnen herinneren.React Advies & Training

 

« Terug