React Advies & Training

Specialist voor professionele aanpak van verbale en fysieke agressie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

Accreditaties

De trainingen van React Advies & Training zijn gecertificeerd door een aantal belangrijke, erkende instanties in verschillende branches. Belangrijk, want daarmee weet je als professional zeker dat datgene wat je leert, bijdraagt aan jouw professionele ontwikkeling en dat de training relevant is voor het uitoefenen van jouw beroep.

Hieronder een overzicht van de organisaties waar React Advies & Training een accreditatie voor kan verzorgen.

​​​SKJ

Onze trainingen zijn geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd SKJ). Dit is hét beroepsregister voor professionals die werken in de jeugdzorg. Lees meer op de website van SKJ.

 

V&​V

Het kwaliteitsregister V&V is een online systeem waarin verpleegkundigen en verzorgenden kunnen registreren op welke manier zij hun deskundigheid bevorderen. Onze trainingen kunnen indien gewenst geaccrediteerd worden door de commissie van het V&V. Lees meer op de website van het kwaliteitsregister V&V.
Regis​terplein

Registerplein is een manier waarop sociaal professionals laten zien dat ze expert zijn in hun vak en zich blijven ontwikkelen. Zo blijven de vaardigheden van de professionals op peil en is de kwaliteit van de zorg gewaarborgd. Lees meer op de website van Registerplein.

C​RKBO

Het CRKBO is het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en bestaat uit een register voor instellingen en een register voor docenten. React Advies & Training is geregisteerd bij het CRKBO en dit houdt in dat we onze trainingen vrijgesteld van BTW kunnen aanbieden. Lees meer op de website van het CRKBOIn maart 2018 is onze CRKBO registratie weer tot de zomer van 2022 toegekend.

BPBI
 


BPBI is de maatschappelijk georiënteerde branchevereniging voor professionele bewindvoerders, mentoren, curatoren en inkomensbeheerders. Lees meer op de website van BPBI.


NVO

De Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen is dé beroepsvereniging van ruim 8000 universitair opgeleide pedagogen en onderwijskundigen. Lees meer op de website van NVO.

 

Horus

Horus - Branchevereniging voor wettelijk vertegenwoordigers
Horus is de Nederlandse is de branchevereniging voor wettelijk vertegenwoordigers. Lees meer op de website van Horus.

Wil je gebruik maken van een accreditatie voor een (agressie)training? Laat dit dan tijdig aan ons weten, dan kunnen wij de aanvraag in gang zetten.