React Advies & Training

Specialist voor professionele aanpak van verbale en fysieke agressie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

Agressietraining voor de beveiligingsbranche

Ook in de beveiligingsbranche ontkom je er niet aan: agressie en geweld zijn regelmatig onderdeel van de werkdag. Evenementen- en horecabeveiligers, persoonsbeveiligers, objectbeveiligers of beveiligers in zorginstellingen (High Intensive Care), allemaal hebben ze wel eens te maken met agressief gedrag. Weten hoe je dat gedrag al vroegtijdig kan signaleren én daarop kan anticiperen, is ontzettend belangrijk voor de sector. Agressie voorkomen is nog altijd beter dan een al geëscaleerde situatie oplossen.

 

De toenemende agressie waar beveiligers mee te maken krijgen, brengt extra verantwoordelijkheden met zich mee voor werkgevers. Die moet namelijk zorgen voor een goed agressiebeleid en het risico op uitval, als gevolg van agressief gedrag, tot een minimum beperken. Een agressietraining is een goede manier om medewerkers handvatten te geven om potentieel gevaarlijke situaties goed in te schatten en daarnaar te handelen.

 

Een agressie​training van React Advies & Training

Tijdens een agressietraining van React Advies & Training behandelen we verschillende vormen van agressie. Ook besteden we ruim aandacht aan het vroegtijdig signaleren van agressie, klantgerichte communicatie, omgaan met lastig en/of agressief gedrag, fysieke interventies, teamprocedures, predictive profiling, groepsoptreden, agressie in combinatie met drugs en alcohol én tactische benadering van gevaarlijke en/of criminele personen.

 

Handha​vings- en veiligheidsopleidingen

Naast onze trainingen op het gebied van agressie, bieden we ook handhavings- en veiligheidsopleidingen voor overheden, semi-overheden en het bedrijfsleven. Deze bestaande opleidingen op gebied van gevaarsbeheersing kunnen worden aangepast aan de verwachtingen en wensen van jou als opdrachtgever, maar we verzorgen ook compleet op maat gemaakte opleidingen en trainingen voor de beveiligingsbranche.

 

In het overzicht hieronder zie je onze agressietrainingen gericht op de beveiligingssector. Al deze trainingen en workshops kunnen naar wens worden aangepast, zodat ze helemaal zijn toegespitst op de situaties waar jij of je medewerkers mee te maken krijgen.