React Advies & Training

Specialist voor professionele aanpak van verbale en fysieke agressie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

Agressietraining voor het bedrijfsleven

Bij ieder bedrijf waar je contact hebt met klanten, kun je tijdens je werk geconfronteerd worden met agressief gedrag of bedreigingen. Bijvoorbeeld bij energieleveranciers, uitzendbureaus, schoonmaakbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en incassobureaus, maar ook als je bijvoorbeeld een eigen winkel of restaurant hebt. Als je te maken krijgt met agressie op de werkvloer of agressief gedrag van klanten, kan dat een enorme impact hebben op je werkplezier.

 

React Advies & Training heeft als specialist op het gebied van agressietrainingen voor het bedrijfsleven specifieke trainingen op het gebied van sociale veiligheid ontwikkeld. Door jarenlange ervaring in deze branche hebben we een behoorlijke expertise opgebouwd en kunnen we onze trainingen optimaal laten aansluiten op de specifieke eisen die aan jou als ondernemer of werkgever worden gesteld.

 

Aandacht voor fysieke en mentale weerbaarheid

Fysieke en mentale weerbaarheid zijn belangrijke onderdelen van onze trainingen. Als je te maken krijgt met agressief gedrag, is het belangrijk dat je weet wat je moet doen om de situatie niet te laten escaleren. Uiteraard staat jouw veiligheid én de veiligheid van je werknemers hierbij altijd voorop. Tijdens een agressietraining van React Advies & Training leer je hoe je fysiek en mentaal weerbaarder wordt, oefen je met praktijksituaties én krijg je handvatten om op een goede manier om te gaan met agressie op de werkvloer. Na een training voelen medewerkers zich tijdens lastige situaties zelfverzekerder. Daarna gaan ze met meer plezier aan het werk, zijn ze productiever en treedt er minder ziekteverzuim op.

 

In het overzicht hieronder zie je onze agressietrainingen gericht op het bedrijfsleven. Al deze trainingen en workshops kunnen naar wens worden aangepast, zodat ze helemaal zijn toegespitst op de situaties waar jij of je medewerkers mee te maken krijgen.