Gedragswetenschappelijke aanpak
React Advies & Training React Advies & Training Agressiemanagement Conflicthantering, agressiehantering React Advies & Training React Advies & Training React Advies & Training

Bedrijfsleven

Agressietraining voor het bedrijfsleven

Als MKB'er of werkzaam bij een grotere dienstverleners krijg je in toenemende mate te maken met agressief gedrag of incidenten. Van overvallen tot aan kleine winkeldiefstallen of bedreigende taal, agressief gedrag naar jouw als ondernemer of als werknemer binnen de sector. React Advies & Training heeft als agressiespecialist voor de betrokken doelgroepen bedrijfsspecifieke trainingen op gebied van sociale veiligheid ontwikkeld. In de jaren dat wij in deze branche werken hebben wij hierdoor een behoorlijke expertise opgebouwd. Daarnaast hebben wij inzicht en kennis van de specifieke eisen die aan de ondernemers en werknemers in deze sector op dit terrein worden gesteld.
 

Met onze trainingen werken wij aan mentale en fysieke weerbaarheid. De trainingen zijn interactief en geënt op de specifieke casuïstiek uit de branche. Het is belangrijk om weten wat je moet doen om situaties niet te laten escaleren. De eigen veiligheid staat hierbij voorop! Verbale en mentale weerbaarheid, het oefenen van praktijksituaties en het krijgen van duidelijke handvatten geven een boost aan het zelfvertrouwen. Tevens verhogen deze tools onmiddellijk de arbeidsvreugde én productiviteit van de werknemer tijdens zijn werk.

Meer informatie?
Interview
05 december 2017

Remy Reeders; trainer en trainingsacteur

Bekijk interview »
Agenda
17 januari 2018
Start vijfdaagse Train The Trainer ART voorjaar 2018
Meer informatie »

16 februari 2018
Start open training Verhoortechnieken
Meer informatie »

23 maart 2018
Start trainersopleiding ‘Verbale agressiehantering en mentale weerbaarheid’
Meer informatie »

Bekijk alles »