React Advies & Training

Specialist voor professionele aanpak van verbale en fysieke agressie en het verhogen van mentale weerbaarheid.

Agressiecoaching

Wil je weerbaarder worden? Heb je in je omgeving last van agressief of asociaal gedrag? Of heb je misschien je eigen agressie niet goed onder controle en merk je dat dit effect heeft op je werk- en/of privésituatie?

Ga aan de slag met een agressiecoach van React Advies & Training en ontwikkel jezelf. Onze ervaren agressiecoaches prikkelen je tijdens het agressiecoachingstraject met vragen die leiden tot zelfonderzoek. Een manier om even door een andere bril naar jezelf te kijken en zo met nieuwe oplossingen te komen. Maar agressiecoaching is ook geschikt als je juist heel duidelijk voor ogen hebt wat je wilt bereiken, maar niet zo duidelijk hebt hóe je dat kunt gaan doen. Samen met je persoonlijke agressiecoach ga je op zoek naar een passend antwoord op jouw vragen.

De inhoud van een agressiecoachingstraject verschilt per persoon en is afhankelijk van jouw doelstellingen. Het is ook mogelijk om in een groep een coachingstraject bij React Advies & Training te volgen. Wij zorgen er altijd voor dat er een goede match is tussen jou en de agressiecoach die jouw traject gaat begeleiden en natuurlijk houden we ook rekening met jouw achtergrond en/of die van het bedrijf waar je werkt. Belangrijk bij onze aanpak is dat we je geen trucjes aanleren. De manier van coaching moet bij je passen en daardoor maak je hetgeen wat je leert gedurende het traject je eigen en kun je het op een succesvolle manier inzetten in je dagelijks leven.
 

Onze werkwijze bij agressiecoaching

Het voordeel van een persoonlijke agressiecursus, is dat er unieke aandacht is voor juist die zaken waar jij je in wilt ontwikkelen. Of de basis nou een vraagstuk uit je privéleven, een POP-gesprek of een zakelijke werkomgeving is, met een agressiecoach van React maak je in korte tijd een enorme ontwikkeling door. Naast het doorontwikkelen van je vaardigheden kijkt een agressiecoach ook naar je gedrag, je gevoelens, eventuele beperkende overtuigingen en jouw identiteit.  En daar pluk je op de korte én lange termijn de vruchten van.

React Advies & Training heeft een jarenlange ervaring met agressiecoaching, zowel persoonlijk als in groepsverband en werkt hierbij uitsluitend met ervaren docenten. Onze coachingstrajecten sluiten aan bij het landelijke beleid en worden altijd toegespitst op de branche waarin jij werkt of de situatie waar je mee te maken hebt. Uiteraard is het ook mogelijk om een coachingstraject vanuit een privésituatie te beginnen. Een uitgebreide intake is onderdeel van onze service. Hierin bespreken we de wensen en verwachtingen en hoe we de training zo veel mogelijk kunnen aansluiten op jouw dagelijkse praktijk. Alles wat je tijdens een agressiecoachingstraject aan je coach vertelt, wordt vertrouwelijk behandeld.
 

Een veilige leeromgeving

In alle coachingssessies die we doen, zorgen we voor een veilige omgeving. Dit doen we omdat we geloven dat alleen confronteren met agressie, gevaar en stress vaak juist een negatief effect heeft op het leerresultaat. Door een veilige, gestructureerde onderwijsomgeving te creëren, zorgen we voor een groter leerrendement bij jou als cursist.

Neem contact met ons op voor meer informatie over agressiecoaching.